Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Κρύες φαρφάλες με τόνο και μαγιονέζα.


Υλικά:
500 Γραμμάρια Φαρφάλες
500 Γραμμάρια μαγιονέζα
2 Ντομάτες κομμένες σε μικρά κυβάκια
3 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
Μισό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 Κονσέρβα τόνο σε νερό
Αλάτι - Πιπέρι - Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Βράζουμε τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και τις αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν καλά.

Στραγγίζουμε τον τόνο από το νερό του και τον προσθέτουμε σε ένα μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά μας. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας ώστε να ενωθούν σε μια ομοιόμορφη σάλτσα.

Ρίχνουμε την σάλτσα στις φαρφάλες και ανακατεύουμε καλά να πάει παντού. Τοποθετούμε το φαγητό στο ψυγείο για μια ώρα τουλάχιστον, πριν το σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου