Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Γεμιστά με ρύζι και κοτόπουλο κινέζικο style.



Υλικά:
8 Μεγάλες πράσινες πιπεριές για γέμισμα
2 Μεγάλες ντομάτες για γέμισμα
1 Κοτόπουλο βρασμένο μαζί με την πέτσα του
1 Τζίντζερ φρέσκο
2 Σκελίδες σκόρδο
2 Κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
3 Κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 Πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
3 Πατάτες κομμένες κυδωνάτες
1 Λίτρο ζωμό κοτόπουλο (από το κοτόπουλο που βράσαμε)
200 γραμμάρια καλαμπόκι κοσνέρβα
400 ml γάλα καρύδας
200 γραμμάρια φρέσκα λευκά μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
Χυμό και ξύσμα από 2 μικρά πορτοκάλια
1 Κούπα ρύζι μπονέτ
1 Κούπα ρύζι καρολίνα
1 Κουταλιά της σούπας δυόσμο ξερό
1 Κουταλιά της σούπας πάπρικα γλυκιά
1 Κουταλιά της σούπας κάρυ
2 Πρέζες καστανή ζάχαρη συν μια κοφτή κουταλιά της σούπας
1 1/2 μπουκάλι σόγια σως
Αλάτι - Πιπέρι - Ελαιόλαδο