Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Μοσχαράκι κοκκινιστό με χυλοπίτες στη γάστρα.



Υλικά:
Ενάμιση κιλό μοσχάρι (ποντίκι) κομμένο σε κομμάτια
2 καρότα κομμένα σε κύβους
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
400 γραμμάρια λευκά ή καφέ μανιτάρια κομμένα στην μέση
Μια ντομάτα χτυπημένη στο μπλέντερ
Μια κονσέρβα κονσκασέ
3 κουταλιές του γλυκού ρίγανη περασμένη απο μεταλλική σίτα για να γίνει σκόνη
5 μπιλάκια μπαχάρι
2 φύλλα δάφνης
1 κύβο μοσχάρι
300 ml κόκκινο ημίγλυκο κρασί
3 λίτρα νερό
1 συσκευασία χυλοπίτες
Φρσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Ελαιόλαδο

Αναβάθμιση σπανακόρυζου.


Αν σας περίσσεψε από χθες λίγο σπανακόρυζο μια καλή ιδέα για εύκολη και νόστιμη αναβάθμιση του πιάτου είναι η εξής:

Τοστ γλυκό με μερέντα και μαρμελάδα φράουλα!


Κάτι απλό και γρήγορο αν είναι πρωί και θέλετε κάτι να σας τονώσει ή αν απλά έχετε μια ελαφριά υπογλυκαιμία! 😄

Παίρνουμε 4 ψωμάκια του τοστ, τα αλείφουμε με μερέντα και μαρμελάδα φράουλα. Από πάνω τα περνάμε με λίγο βούτυρο. Τα ψήνουμε στην τοστιέρα και πασπαλίζουμε με κανέλα και άχνη ζάχαρη!

Έτοιμα και λαχταριστά!

Κοτόπουλο κλέφτικο γεμιστό της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου!


Μια από τις πιο νόστιμες συνταγές που έχω κάνει και την προτείνω ανεπιφύλακτα είναι αυτή της Αργυρώς για γεμιστό κοτόπουλο! Πραγματικά απίστευτα νόστιμη και χορταστική συνταγή!

Το link για την original συνταγή:
https://www.argiro.gr/recipe/kotopoulo-kleftiko-gemisto-sti-ladokolla/