Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Ρυζόγαλο με κονιάκ, πορτοκάλι και μαύρη ζάχαρη.


Παίρνουμε το παραδοσιακό ρυζόγαλο της μαμάς και το αλλάζουμε τα φώτα! Βάζουμε λίγο ξύσμα πορτοκάλι, μια ιδέα κονιάκ, μαύρη ζάχαρη αντί για κανονική και ελαφρύ γάλα αντί για πλήρες! Γίνεται πεντανόστιμο!

Υλικά:
Μισή κούπα ρύζι γλασέ
Μιάμιση κούπα νερό
2 Κουταλιές της σούπας κορν φλάουερ
2 Βανίλιες
4 Κούπες γάλα 1.5% λιπαρά
Μισή κούπα μαύρη ζάχαρη
1/4 της κουταλιάς του γλυκού αλάτι
Ξύσμα από ένα μικρό πορτοκάλι
Κονιάκ