Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Μοσχαράκι φρικασέ.


Υλικά:
Για το φρικασέ:
500 Γραμμάρια μοσχαρίσιο στήθος κομμένο σε μεγάλα κομμάτια.
500 Γραμμάρια σπανάκι φρέσκο
1 Μαρούλι
4 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 Φινόκιο ψιλοκομμένο
2 Στικ σέλερι ψιλοκομμένα
1 Κουταλιά του γλυκού δυόσμο
Ξύσμα από ένα λεμόνι
1 Κουταλιά του γλυκού δυόσμο
1 Κύβο μοσχαριού
50 Γραμμάρια μπαλσάμικο ξύδι
Ελαιόλαδο - Αλάτι - Πιπέρι

Για το αυγολέμονο:
Χυμό από δυο λεμόνια
2 Αυγά