Υλικά:
Για το μοσχάρι:
Μισό κιλό μοσχάρι ποντίκι κομμένο σε κύβους
Μισό κιλό φρέσκα άσπρα μανιτάρια κομμένα στην μέση
3 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 Κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα και χωρισμένα στα φύλλα τους
2 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 Φύλλα δάφνης
6 Κόκκους μπαχάρι
2 Κουταλιές της σούπας τομάτα πελτέ
1 Κουταλιά του γλυκού μοσχοκάρυδο
1 Κουταλιά της σούπας μέλι
1 Κύβο βοδινό
1 Ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί ημίγλυκο
1 Σφηνάκι κονιάκ
3 Κουτάκια μπύρα
Ελαιόλαδο - Αλάτι - Πιπέρι
Για το ρύζι:
1 Κούπα ρύζι κίτρινο
2 Κούπες μπύρα
1 Κουταλιά της σούπας κονιάκ
1 Κουταλιά της σούπας μέλι
1 Φύλλο δάφνης
1 Κύβο βοδινό
Μια πρέζα μοσχοκάρυδο
Ελαιόλαδο - Αλάτι - Πιπέρι