Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Μακαρονάδα με σπανάκι και καρότο.


Υλικά:
1 Πακέτο σπαγγέτι Νο10
1 Κονσέρβα μανιτάρια ψιλοκομμένα (μεγάλη)
300 γραμμάρια σπανάκι ψιλοκομμένο
4 Καρότα τριμμένα στον τρίφτη
400ml κρέμα γάλακτος για ζυμαρικά
1 Κουταλιά του γλυκού μοσχοκάρυδο
1 Κύβο λαχανικών
Ελαιόλαδο - Αλάτι - Πιπέρι


Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια μας σε αλατισμένο νερό με ελάχιστο ελαιόλαδο, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και τα αφήνουμε στην άκρη.

Βάζουμε μια πλατιά κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το καρότο, το σπανάκι και τα μανιτάρια μέχρι να χάσουν όλα τα υγρά τους. Χαμηλώνουμε την φωτιά στο μέτριο και προσθέτουμε τον κύβο λαχανικών, την κρέμα γάλακτος, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και βράζουμε 10 λεπτά μέχρι να δέσουν τα υλικά μας.

Τραβάμε το μείγμα από την φωτιά και το αναμειγνύουμε με τα μακαρόνια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου